Dan före

Tänk vad avslappning gör för orken. Imorse packade jag bagaget fullt och åkte till mamma med alla barn. Syrran hann först med sitt lite mindre rövarband och vi hjälptes åt att fylla frys och kyl. Det ska bli så härligt att fira jul tillsammans och jag tror faktiskt vi har genomförbara planer för de kommande dagarna.

Solen sken och vi gav oss ut så fort som möjligt efter lunch. Men värk i kroppen och tungt huvud kändes tydligt. Jag tycker ändå att det var rätt att promenera. När vi kom hem satte jag igång revbensspjäll efter tips från https://ekofilosophie.com/2016/12/23/mora-saftiga-revben-med-coleslaw/

Sen te och mammas goda muffinsar innan jag gick och la mig. Jag tror jag lyckades slumra trots fem barn i huset. Väldigt välgörande!

Det var riktigt roligt att laga mat med Mitten sen och bjuda hela rövarbandet på. Nu har lugnet lagt sig. Första barnet sover och de andra kollar på varsin skärm. Som jag 🙂

Om vi orkar ska vi prova ostkakan sen.

Kram och god jul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.