Är så fascinerad

Jag är verkligt fascinerad över den här lördagen. Första barnet vaknade kvart över sex och började med film då. När alla var vakna gav vi oss ut, jag med löpkläder och de andra hängde på. Visst, det var lite kallt och jobbigt, men vi överlevde. Före frukost!

dsc_4412Sen åt vi frukost lite hur som helst, sista var klar med sin ’brunch’ halv elva. Vi klämde ur oss en lista på vad vi vill ha gjort i helgen och sen satte vi igång.

Allas garderober har rensats, lakanen är bytta, några åt lunch, fyra av fem har duschat, några har jagat pokemons och handlat lite, några har byggt TV av kartong, vi har ätit kyckling som var som att slicka på en öken, läst ’En bok’, duschat med kläderna på tills vi nästan kissade på oss, några har kollat film, vi har fikat äppelmuffins med vispad grädde, spelat in en film till våra kusiner, packat två flyttlådor med gardiner och dukar, börjat rensa i hallen, gjort en list, några har krattat äpplen och lekt i trädgården, resterna av kycklingen åkte ner i en gryta och är snart kycklingsoppa.

En asbra dag har vi haft, och dessutom känns det som det är söndag. Och jag är skönt trött.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.