Jag tog en chansning

Igår såg jag en människa som sprang och tänkte ”Åh va skönt det ser ut”. Så eftersom M hade löpplaner för idag så bestämde jag mig igårkväll för att också byta om och ta en lång morgonpromenad med inslag av joggning. Det var skönt, jag joggade hela vägen, för jag har så svårt att låta bli. Nu får vi se hur resten av dagen går, men det går ju inte att låta bli att göra saker jag vill bara för att jag är orolig för framtiden.

Vi ska slå in paket, tvätta, avsluta äventyret med Johanna från 1910, och må lite fjärdeadventigt. Sen finns inga mer planer. Jag ska öva mig på att inte fundera så mycket på framtiden; julresan, renoveringen och fyrtioårsfirandet samsas nu i ett stort virrvarr. Så det blir nog nån liten sittning för att bena ut och skriva ner detta.

I morse såg jag till att handla för Musikhjälpen, eller auktionerna är inte slut än men jag håller tummarna. En julklapp till mig, och en till en annan viktig person i min närhet.

Det är iaf bara två arbetsdagar kvar för mig innan jag och barnen tar jullov. Nu ska vi ta lite skinkmackor till adventsfrukost. Det blev både bakat och griljerat igår (efter att jag sovit på soffan fick jag energi).

Kram

2 reaktioner till “Jag tog en chansning”

    1. Jag höjde mitt bud två gånger, men nu är det mitt. Ett tennarmband med renskinn. Har varit riktigt bra dag.
      Hoppas du blev nöjd med din auktion.
      Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *