Lite lycka i flingform

Jag blir liksom helt tokigt glad av att gå ut i snöfall. Det började vid tre och lite senare får jag meddelande om att uteträningen är inställd. Va? Kollar ut. Oj! Kanske svårt med fotboll på konstgräs i det där…

När jag går till bilen vid fem faller flingor som säkert var fem centimeter, och jag bara ler ut tittar upp i himlen. Massa flingor på väg mot mig från det stora mörkret. Jag gick nästan in i en stolpe.
20161201_190947Efter maten gick vi ut och gjorde en snölykta, på piedestal. Och borstade gångar, stod under grenar och ruskade på dem (med luva på). Lite pussar blev det med där i snöyran. Hela tiden faller det mer. Och nu har vi fått glögg och pepparkakor, jag har pratat med barnen som också har snöprojekt hos pappa.

En riktigt bra kväll!

Kram

2 reaktioner till “Lite lycka i flingform”

    1. Jag såg att du skrivit men har inte hunnit läsa än. Årstidsvariationer skulle jag nog sakna om de inte fanns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.