Fyrtioårspresenter

På inbjudningssidan stod det:

Eventuella monetära gåvor delas lika mellan Läkare utan gränser och UNHCRs stöd till flickor. För egen del önskar jag mig er närvaro mer än nånting annat.

Nu har jag räknat ihop lite och min egna insamling https://min.sverigeforunhcr.se/fundraisers/frida-40-for-flickor-pa-flykt landade på 2900 SEK.
Läkare utan gränser har tagit emot 3159 SEK i mitt namn.
Sen är det möjligen några gåvor som inte räknats med. Det är helt sjukt! Jag är överväldigad, verkligen!

Sen fanns det massa paket på mitt bord också. Ett fårskinn, en kristallskål tre buketter färska blommor, arbetshandskar, ullvantar utan fingrar, två paket choklad, en stor ampel med blomma i, en biljett och sällskap till Nour El Refai på Konsert o Kongress, tre påsar frön, en flaska Cava och en flaska äppelmust. Lite före festen fick jag även en spis och en diskmaskin som passar i mitt nya kök.

Jag är oerhört tacksam.

På inbjudningssidan stod det också:

Jag önskar mig framträdanden av mina musikaliska gäster. Tillsammans njuter vi av en låtlista med livemusik av alla sorter.

Och även där blev det leverans. Gemensam gospelsång, duett av kusiner, tvåstämmig Ack Värmeland du sköna av en stor kör, en vacker visa framfördes solo av moster. Mamma, kusin och kollega skötte det instrumentella. Syrran stod för synkroniseringen och hon höll ett tal med.

Som present till mina gäster bjöd jag på ett tal och två sånger framförda av mig själv som start på kvällen. Lite senare fick vi alla lyssna till Pernilla och Shanti från Stand Up Yours. Bara en bråkdel av återbetalning för det som jag fick.

TUSEN TACK och KRAM

2 reaktioner till “Fyrtioårspresenter”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *