Morgonfallerande

Som bekant så finns det sämre och bättre morgnar. Tanken var att jag skulle gå upp strax efter sex och meditera och träna för att sen hinna med tidiga bussen. Kroppen ville liksom inte idag. Med träningskläder på mediterade jag på mattan och sen sögs jag ner på den mjuka fina. När jag tog mig upp igen så gick benen rakt tillbaka till sängen med träningskläderna på.

Hjärnan tänker ut en ny plan att bara vila lite och så ta en lite längre promenad på väg till sista bussen istället. Det går också bra.

Vid en blick på klockan efter en stund inser hjärnan att den inte är så smart. Nu är det bråttom. Jag vill inte behöva ta bilen. Snabb dusch. På med kläder. Det är kallt idag. Polo!

Men på sängen ligger trosorna? Har jag inte på mig det…

Väl ute med mössa på blött hår så har jag ingen halsduk. Finns inte tid att fixa nu. Jag har iaf passerkort och matlåda.

Bussen står som vanligt och väntar, som vanligt tänker jag “tänk om den åker” men det gör den ju aldrig. Utom idag.

Men min paffa min tolkas av chauffören så jag får hoppa på i farten.

Det kan bli bra idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.