Att fira mina fyrtio år

Jag har ju eventuellt nämnt att jag ska fylla år… Det var längesen jag började fundera över hur jag ville fira min fyrtiårsdag och nu är det alldeles strax dags att få vara med om själva festen.

Det mesta börjar falla på plats, bara lite sena osa som jag väntar på. Och så ska jag beställa mat, och handla allt till dukningen. Och baka äppelgrejer. Och öva på mina sånger och skriva tal. Inte alls mycket eller hur? Sen är det ju fixet på själva lördagen, men då är vi fler som jobbar. Två veckor kvar nu. 

Men jag vet iaf allt. Jag har flera listor för att komma ihåg, vad och när, och kunna bocka av. Och jag är supersugen, laddad, och tror för tillfället att jag kommer orka. Det är inte varje dag jag tror det. Även om jag just nu ligger på soffan och fryser efter lite för mycket projekt idag.

Jag önskar mig musikframträdanden av mina gäster som vill, utöver det så kommer eventuella monetära gåvor delas lika mellan Läkare utan gränser och min egen insamling på UNHCR: https://min.sverigeforunhcr.se/fundraisers/frida-40-for-flickor-pa-flykt

Bidra gärna till flickor på flykt även du som inte dyker upp på festen.

Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.