Dagens inspiration

Idag har mycket handlat om inspiration, från flera olika källor. Jag undrar hur ofta det är så utan att jag specifikt formulerar det.
Vädret inspirerade till byte av hjul, två vuxna, åtta hjul, lätt snöfall på tvärs och blöta handskar. Vi var klara före halv nio, det är en sak som är positivt med omställning till vintertid, det går att få mycket gjort på morgonen utan att bli jätteförsenad. Nu står pärlan på uppfarten medan hjulen torkar i garaget.

Sen blev jag inspirerad att springa en runda. Jag tänkte ut att det skulle bli en lagom förmiddag efter det med dusch, lite mat och sen möte med kuratorn. Kall motvind var det bitvis, men jag joggade 4km och sen var jag inte hungrig förrän tolv. Konstigt vad motion gör med min hunger. Det är nog ett ämne för ett eget inlägg.

Kuratorn inspirerade mig till att kolla upp en blankett om risksjuklingar (jag minns inte vad det hette, men jag tror chefen vet), för att inte bli stressad av att eventuellt behöva vila extra i mina 75 procent. Det är också inspirerande att höra om mina framsteg från ett proffs, och att hon tyckte att jag ändå var ganska duktig på att vila.

Karin Adelsköld inspirerade på instagram om en bok, så jag tog en tur till biblioteket och beställde. Så kollade jag vilka övriga de hade på min läslista och fick med ”Det finns annan frukt än apelsiner” hem. Jag har ungefär halva kvar. Det var flera veckor sen jag läste en roman, jag kanske var lite utsvulten.

Jag har fått renoveringsinspiration på köksbutiken, bra tips på vettiga lösningar till just mitt kök. Har bara ågren för priset och val av bänkskiva.

Lchfingenjören inspirerar som vanligt med sina blogginlägg, idag om balans i livet, men av det fick jag också inspiration att jobba med bloggen. Det går att prenumerera nu, och jag har förbättrat statistikmöjligheten lite. Dessutom visas relaterade inlägg och populära sidor, som jag hoppas får lite mer statistik så småningom.

Och så nu ikväll har jag inspirerats massor av mina härliga feministstyrelsekollegor till att utveckla vår politik och tända gnistor av engagemang hos fler.

Det är så himla viktigt med inspiration i livet. Jag inspireras att göra det jag vill, att reflektera över vad jag vill och att acceptera hur det är just nu. På ett sätt är jag min inspiration, med hjälp av massa folk och händelser runt omkring mig.

Just idag var det dessa! Och jag hoppas jag kan inspirera andra till stordåd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.