Lust med söndag

Idag vaknade jag och hade inte lust. Nu har halva dagen gått och jag är mest trött och får inget av det jag tänkt gjort. Utom en härlig promenad i solen. På nåt sätt känns det som om jag slösar bort helgen, även om det inte är så.

Jag har en planering för veckan som bygger på att skjuta upp allt till sista stund. Det känns inte hållbart. Det är tur att det är flera timmar kvar av dan så jag hinner vila för att vara pigg imorgon. Tvätt, flytt av byrå inför fiberinstallation, och lite matinköp borde göras idag. Adventspynta skulle jag vilja.

Några saker har lagts till på gnag-i-bakhuvet-listan tyvärr. En vänlig själ påpekade att jag inte borde vara tjänstledig utan sjukfrånvarande för att inte missa semesterdagar, det har jag helt missat att tänka på. Varför ska jag ens behöva det?, borde vara min lönehandläggare som kunde säga till. Och jag gjorde två tester på  http://www.stressmottagningen.nu/ med inte perfekt resultat direkt.

Det tål antagligen att fundera en hel del på, men jag kanske väntar lite med det.

Hoppas ni har en skön helg.

Kram

2 reaktioner till “Lust med söndag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *