Mysigt, jobbigt, ledigt

Jag såg för längesen framför mig en mysig ledig dag tillsammans allihop. Barnen har haft studiedag idag och jag flyttade min lediga onsdag till idag. Nu ligger jag under en filt med värk överallt men är väldigt nöjd med hur dagen blev.

Imorse mådde jag illa bara av att tänka på det vi tänkt oss fixa, men efter lite lugn, en sen frukost, och massa förklaringar för barnen att vi måste göra det ihop om det ska bli av så kunde vi faktiskt göra det viktigaste.

Jag hann bli lite uppiggad av min fina 11åring och snapchat också innan vi satte igång. img_20161124_100953

Vi packade inför morgondagens resa och dagens badhusbesök, vi handlade till äldstas julklappskalender och barnen åt lunchbuffé, vi badade från två och hann precis bli klara till fotbollsträningen.

Massa fika köpt i simhallens café, massa bus i vattnet, och tre rejält trötta barn blev facit. Var ingen som orkade med fotbollsträning precis.

Jag är väldigt nöjd med att vi kom iväg. Imorse mådde jag riktigt dåligt, men tvingade mig äta äggröra. Då vet jag att jag klarar mig länge normala dagar. Sen blev det inget mer förrän jag kom hem utom en burk keso med nötter och bär som fanns på cafét, massa vatten och te.

Det som känns bra nu är att vi har haft kul. Jag vet inte hur helgen kommer gå, men jag är själv hemma på fm imorgon innan vi åker och sen är vi tre vuxna på fem barn i några dar. Och det som inte blev gjort löser sig säkert i framtiden om det behövs.

Det som känns dåligt är att kroppen säger emot på olika sätt: illamående, frusenhet, värk, stickningar i ansiktet. Och att jag faktiskt ansträngt mig för att vila mycket inför idag och trots det inte börjar på ens en liten topp.

Men jag har knasat mig i vatten!! 

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.