Shopping

Oj, oj, oj.

Jag är inte nån storshoppare direkt, särskilt inte utanför nätet, men idag hade vi en dejt med stan för att fixa lite inför nästa vecka när barnen kommer. Då börjar ju nämligen deras julkalender hos mig, och det är inte riktigt klart än. Väldigt passande så läste jag först hos En Emilia om hennes shoppingfria år, och sen kom vi hem fem timmar senare med lika många kassar. Det är humor i liten skala.

Men, om jag skulle skala bort nånting från mitt liv för att leva enklare skulle det nog knappt märkas om jag valde shopping. Jag tycker det är en spännande tanke att ha med, men jag fokuserar på annat just nu.

Jag tänkte iaf dela med mig av vad det blev idag, bara för att jag tycker det är så kul. Först började vi med Panduro för att skaffa brevpapper och kuvert i gammal stil, samt färg för att måla pokebollar av julgranskulor. Jag har tänkt berätta mer om barnens julkalander senare för vi är så nöjda, men en del är att få brev från historien.

Nästa stopp blev Claes Ohlsson, där nöjde jag mig med ett litet reflexdjur. Sen Åhlens, där det blev både regnbågsgran och regnbågsljus till F!s julfest på torsdag, och flera småsaker till barnen. Det får nämligen även en ’normal’ kalender med småsaker för att de inte ska misstänka att det är jag som skriver breven. Jag har sagt att jag nog inte orkar med en så avancerad kalender i år.

Sen gick vi på bokhandel och jag hittade lite kalendrar till nästa år, och en vykortsbok som jag ska ha på min fyrtioårsfest. Mot biblioteket, där det var bokmässa i helgen. Jag hittade ”Från kaos till fungerande vardag” som jag letade efter och dessutom en pocketkvartett för 50 kronor av Sandra Gustafsson.

Sen, helt oväntat, hittade vi A piece of Cake, ett jättemysigt kaffe, med gott te och bra koll på vetefria bakverk. Dessutom hann vi precis få med en flaska rött till kvällens middag.

Galet, galet. På ett bra sätt. Och ganska konstigt, för jag var så trött igår efter jobbet så jag mådde illa, och idag har det inte varit några bekymmer. Men det är klart att det är skönt att komma hem och få sätta sig ner.

Kram

1 reaktion till “Shopping”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.