En stund framför brasan

Jag har ingen kamin, men här på söndagskvällen sitter vi och tittar på flytande lava och en intensiv fight mellan mitten, kärleken och ett gäng andra minecraftproffs. Inte riktigt lika avslappnande som en öppen låga, men vi sitter tillsammans alla fem. Strategier räknas ut av alla, utom jag.

Jag kände efter maten en känsla av en lugn myskväll, men när jag nu sitter och slappnar av känns det hur trött jag är. Igår var jag mest utslagen, idag har jag orkat mer. Lite bus och promenader. Diskussioner om träning och läxor, god mat och sånt som hör till vår vardag.

Jag hade hoppats orka koka äppelmos, träna gav jag nog upp på i fredags, men lite sög det ändå när vi var ute förut. Skön luft just nu.

När äldsta spelade fotboll gick jag och mitten på pokemonjakt och vi fick sällskap av syskon och mamma till en lagkompis. Mamman är i samma läge som jag, 75% och orkar det oftast, så vi hade endel erfarenhet att utbyta. Det här med att klara sig själv återkommer, och det går inte så bra. Vi är ungefär lika dåliga på att hålla igång med meditation och egen tid.

I en av mina utmattningsgrupper på Facebook läste jag tipset att schemalägga meditationen och aldrig göra avsteg. Men mina dagar ser så olika ut. Jag har ju försökt med luncherna, endel tycker kvällar. Jag lyckas inte tänka ut ett sätt som det ska funka för mig. Och så på ett plan tror jag det är undanflykter.

Just nu har jag lite huvudvärk och ska snart sätta igång med läggning av barn som inte vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.